Thuis

Macylab Instruments Inc.

China Macylab Instruments Inc. certificaten
China Macylab Instruments Inc. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Macylab Instruments Inc.

1
Macylab Instruments Inc.
Inc. van Macylabinstrumenten.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : MACY
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 20% - 30%

    Macylabinstrumenten Inc.is een high-tech onderneming met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Macy houdt het bereidende concepten „technologie - omdat u“ verandert, en als bedrijfsdoel, en constant, gewaagde innovatie onderzoek. Vooral op het gebied van analytische instrumenten, ontwikkelt Macy constant geavanceerde producten die Macy om een leverancier en een leider van uitstekende kwaliteit。 toelaten te worden van het instrumentenmiddel

   

    Macylabinstrumenten Inc.focus op UV/Vis-spectrofotometer, met inbegrip van de 1100/1200 Reeksuv/vis spectrofotometer, 1300 Reeksuv/vis spectrofotometer, 1500 Reeksuv/vis spectrofotometer, 1700 de meter van de Reeksuv/vis spectrofotometer, 1800 spectrofotometer van de reeks de dubbele straal UV/Vis en spectrofotometer van de de reeks de dubbele straal UV/Vis van 1900. Onze Atoomabsorptiespectrofotometer met inbegrip van:  Aa-1800C integreerde de spectrofotometer van de vlam atoomabsorptie, Vlam aa-1800H/Grafietoven atoomabsorptiespectrofotometer. Momenteel, zijn onze producten wijd gebruikt op organische chemie, anorganische chemie, biochemie, geneeskunde, milieubescherming, metallurgie, aardolie, landbouw en andere gebieden. Tegelijkertijd, zal de esthetische analyse die de rijke die ervaring gebruiken in product mechanische structuur, optisch ontwerp, elektrodietoepassing en software-ontwikkeling wordt geaccumuleerd, met de recentste daadwerkelijke marktvraag wordt gecombineerd, spoedig een aantal nieuw analyseinstrument lanceren.

 

    Het hoofdkwartier van Macylab en de productiebasis worden gevestigd in Shanghai, het op de markt brengende centrum in Peking, en drie R&D-basissen in Jiangsu, Shanghai, en Shandong. Om volledig voordeel van de intellectuele middelen van het land te nemen, zullen MACY en de binnenlandse en buitenlandse onderzoekseenheid ook geleid diepe wetenschappelijke onderzoeksamenwerking, de onderzoekverwezenlijkingen in productiviteit blijven zetten. Om onze klanten beter te dienen, heeft Macy 12 binnenlandse die bureaus, worden gemaakt om aan de behoeften van uw toepassingsoplossingen te voldoen om de waarde van de producten te verbeteren. Blijf tegelijkertijd particuliere gebruikers, Macy met distributie in meer dan 20 landen ook dienen om een diepe strategisch partnerschapsamenwerking te vestigen.

 

    Samen met Macylab versnel het tempo en rangschik onder de globale merkinstrumenten, Macylab-toenemende vragen van ons, en wij hopen ook om de zorg en de steun van de gemeenschap te krijgen, ons en vooruitzichten laten samenwerken. De technologie, zal omdat u en ons veranderen.

Contactgegevens
Macylab Instruments Inc.

Contactpersoon: Ms. Jane

Tel.: 8601063014082

Fax: 86-010-63132725

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)